Klacht: Te laat / Verkeerde band / Geen reactie

op 28 april 2017 over Bandenleader.nl in de categorie Auto Onderdelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had de band voor mijn motor twee weken terug besteld. Hij zou er binnen 2-5 dagen zijn. Ik kreeg na meer dan een week een totaal verkeerde band geleverd. Ik heb hem niet aangenomen en hem terug gestuurd. De klantenservice kan volgens mij geen Nederlands want ze begrijpen er geen ruk van. Ik krijg de hele tijd vage e-mails terug terwijl ik gewoon de goeie band wil hebben.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn origineel bestelde band eindelijk binnen heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Bandenleader.nl over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Morris Faber