Klacht: Te laat

op 14 januari 2014 over Qbuzz in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Buslijn 55 is regelmatig te laat. Begrijpelijk in de spits, maar ook om 7 uur ’s ochtends is de bus regelmatig 5 tot 10 minuten te laat. Ik ga ongeveer 4 keer per week met deze bus en hij is zeker 2 van de 4 keer 5 tot 10 minuten te laat.

Gewenste Oplossing:

De bus heeft een nieuwe route gekregen door Maartensdijk, en ik denk dat deze route te lang is. Zeker tijdens de spits en als de bus al vertraging heeft. Bijna niemand maakt gebruik van de nieuwe halte Merellaan. Ik denk dat het beter is als de oude route weer gereden gaat worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Qbuzz

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Qbuzz nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door chrisenjoey