Klacht: Te laat

op 21 februari 2018 over Syntus in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vanmorgen had de 202 van 08:26 (halte Klaarbeek, Epe) 25 minuten vertraging, waardoor ik te laat was. Wil ik de terugweg de bus naar Epe pakken vanaf station. Komt de bus van 12.50 niet opdagen… ze rijden nu 1 keer in het half uur, sta al drie kwartier te wachten. Man man man, had al thuis kunnen zijn! Dramatisch en is niet de eerste keer dat ik dit zo mee maak.

Gewenste Oplossing:

Als bussen zich aan de dienstregeling houden. Een beetje vertraging kan gebeuren, maar niet komen opdagen is erg slecht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Syntus

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Syntus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mirjanieuwenhuis