Klacht: te laat

op 14 september 2017 over Qbuzz in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zowel vandaag (14-09 bus van 7.44 uur vanaf halte De Held) als gisteren (13-09 bus van 8.44 uur vanaf De Held) was bus 39 Surhuisterveen via Zuidhorn te laat. Gisteren 5 minuten waardoor ik op het nippertje mijn trein naar Leeuwarden haalde. Vandaag kwam de bus zelfs 15 minuten te laat. Mijn trein van 9 uur had ik daarmee ruim gemist. Bij navraag bij de chauffeur werd hier amper op gereageerd.

Gewenste Oplossing:

Als de bus gewoon op tijd komt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Qbuzz

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Qbuzz nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Iiwse