Klacht: Te koud in treinen

op 11 oktober 2016 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Regelmatig reis ik het land door met de trein en daarbij merk ik altijd dat ze het in de treinen véél kouder maken dan dat het buiten is, door de airco aan te zetten. Dit is niet 1 of 2 keer gebeurt maar elke keer als ik met de trein reis staat de airco veel te hoog waarbij ik het ontzettend koud heb en zie dat andere mensen dat ook vinden en jas en sjaal aanhouden. Waarom moet de temperatuur altijd zo laag zijn in de intercity’s?

Gewenste Oplossing:

Wanneer de temperatuur normaal word in de trein en de airco zacht of uit gaat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 week geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 week geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ac96