Klacht: Te korte treinen tussen zwolle en roosendaal

op 07 juli 2017 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het inzetten van 1 treinstel tussen een druk traject (van zwolle naar roosendaal) is totaal niet functioneel. Dit zorgt ervoor dat in drukke tijden de helft van de reizigers moet staan of niet eens mee kan. Of, in mijn geval, dat ik niet mee mag omdat ik teveel bagage heb en zo de ‘vluchtwegen’ barricadeer… NS, jullie worden langzamerhand het minste gewilde bedrijf van Nederland.

Gewenste Oplossing:

Een extra treinstel tussen het traject van zwolle naar roosendaal

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Anony-mous2017