Klacht: Te korte tijd overstap

op 26 juni 2017 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik reis van Alkmaar naar Oosterbeek moet overstappen in ede- Wageningen en dan van perron 4 naar 1B best nog een stuk lopen als je slecht te been bent het was 7 minuten is nu veranderd naar 3 dat red ik niet dus volgende trein en wat gebeurd er dan dan staat hij bij Wolfheze 4 minuten stil onbegrijpelijk

Gewenste Oplossing:

Overstap weer naar 7 minuten

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Honden12