Klacht: Te grote mensen naast je hebben

op 19 september 2018 over Ryanair in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gister vanuit Mallorca terug gevlogen met LaudaMotion (onlangs overgenomen door Ryanair). Wij waren met onze dochter van 3,5 maand, zaten naast elkaar (raam en middenstoel). Op de gangpd stoel zat een meneer van dik 200 kilo, waardoor mijn man maar half op zijn eigen stoel kon zitten. Deze man had voor het gemak even de arm leuning omhoog gedaan zodat hij iets beter kon zitten. Onvoorstelbaar!! Wanneer wordt het toch eindelijk eens verplicht dat TE zware mensen een extra stoel moeten boeken? Dit om het leed voor de andere passagiers te verminderen?

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag wel een reactie horen waarom dit nog steeds geaccepteerd wordt, en of hier enige compensatie voor kan komen aangezien mijn man, dochter en ik met zn 3en op 1,5 stoel hebben moeten zitten de gehele vlucht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ryanair

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ryanair nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door JNAHoefnagel