Klacht: Te dure tickets

op 06 juni 2018 over Viagogo in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kocht tickets voor The Streets in Vredeburg. Ik was op die moment zo gefocust op de tickets bemachtigen dat ik deze kocht bij viagogo. Zonder de site na te checken.. nu betaalde ik 64euro per ticket voor tickets die normaal 30 euro kosten zouden moeten kosten.. en kocht er 4…. en met alle klachten over viagogo online ben ik er niet zeker van dat ik ooit The Streets zal kunnen zien

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld volledig terug zie en Viagogo wordt offline gehaald!

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viagogo

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viagogo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kenvangestel