Klacht: Te druk

op 18 augustus 2017 over Efteling in de categorie Attractiepark

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben woensdag 16 augustus 2017 met mijn zoon naar jullie pretpark gekomen. Heel vroeg weggegaan en in de file beland. Dat kan je verwachten. Dan kom je eindelijk en staan er voor praktisch elke attractie rijen mensen en een wachttijd van gemiddeld 80 minuten. Ik vond het eigenlijk schandalig dat ik de volle mep betaal voor 2 kaartjes en na een volle dag tot praktisch sluitingstijd slechts in 4 attracties ben geweest door de extreme drukte terwijl er zoveel meer is.

Gewenste Oplossing:

4 gratis kaarten, 1 jaar geldig

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Efteling

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Efteling nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nicolette1971