Klacht: Tablet is defect bij aflevering.

op 16 januari 2014 over Groupdeal in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gemaild met groupdeal en krijg steeds hetzelfde antwoord dat ik me bij Empire Electronix moet melden. Daar repareren ze alleen het tablet ik wil een adres waar ik retour kan zenden en mijn geld terug krijg. Ik wil gebruik maken van de 7 dagen recht op koopontbinding. Helaas wordt ik van de een naar de ander verwezen. Het tablet had meteen een defect aan de camera er staan bij elke foto links in de hoek een vlek me gekleurde pixels.

Gewenste Oplossing:

Adres waar ik retour kan zenden en mijn geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Groupdeal in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Groupdeal een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Groupdeal

Heeft op 23 januari 2014 om 10:42 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor uw bericht.

Wij nemen uw vraag in behandeling via: info@groupdeal.nl

Met vriendelijke groet,

Het Groupdeal Team

Heeft op 23 januari 2014 om 13:15 geantwoord

Helaas weet ik nog niet of mijn klacht nu opgelost is. Vandaag heb ik het tablet aangetekend naar het door jullie opgegeven adres gestuurd. Ben nu benieuwd of en wanneer ik mijn geld terug krijg. Pas als mijn geld terug is, is mijn klacht opgelost.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - De melder van de klacht heeft zojuist de oplossing van Groupdeal beoordeeld.

Alle klachten die gemeld zijn door Jenny56