Klacht: t.v gids

op 03 augustus 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

23 juli koop ik een tv gids van 2x 0,77 doe ik zaterdag de gids open is de gids verlopen,hij liep maar tot 23 juli aan gezien ik niet naar de datum heb gekeken,ik dacht dat deze gids dan al uit het schap werd genomen de verkoopster van a.h in baarle nassau zei dat dit niet gedaan word dit is toch vreemd?????gaarne wil ik graag een reactie van u . bij voorbaat dank

Gewenste Oplossing:

verder geen klachten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door caravan16