Klacht: T-mobile houdt zich niet aan afspraak

op 21 september 2017 over T-Mobile in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In juni heb ik een week geen internet gehad, er zou E10 met de volgende factuur verrekend worden. Dit is in juli, augustus en september niet gebeurt. Ik heb verschillende keren langere tijd in de wacht gehangen om ze telefonisch te spreken. intern werd de opdracht voor verrekening steeds afgekeurd, zonder mij daarvan op de hoogte te stellen. Ik wacht nog steeds op mijn E10, maar inmiddels vergoed dit mijn ongemak al lang niet meer.

Gewenste Oplossing:

In ieder geval wil ik betaling van E10 en dan nu geen loze beloftes. Verder mag T-Mobile laten zien wat ze er nog meer voor over hebben om mij als klant te behouden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over T-Mobile

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over T-Mobile nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Eefje83