Klacht: Super boos kruidvatfruithapje zitten toch stukjes in en witte stukjes lijkt wel schimmel

op 02 juni 2016 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb kruitvatfruithspjes 6+ gekocht zatten toch stukjes in en witte puntjes stukjes lijkt wel schimmel mijn kindjes heeft een half potje gehad op de helft kwam dit opeens ik heb ze al 12 opengemaakt en zelfde heb ze weg gegooid omdat ik het meteen zag nu heeft mijn kindje koorts en bedankt kruitvat ik koop nooit meer kruitvathapjes

Gewenste Oplossing:

Als ik een kadobon krijgt en mijn kindje verwend wordt

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Elisa1983ajax