Klacht: Suede jasje olie van achtbaan

op 11 mei 2017 over Efteling in de categorie Attractiepark

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hoi, ik ben vandaag naar de efteling geweest en had een suéde jasje aan gedaan en ben dus eeen paar keer in achtbanen geweest en kom er net achter dat er olie strepen en vlekken opzitten..en het jasje heeft me 60 euro gekost en het is niet niks …

Gewenste Oplossing:

Dat ik een vergoeding krijg of een nieuw jasje

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Efteling

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Efteling nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Cheyennew17