Klacht: Stukje glas in mijn koffie

op 07 juni 2018 over Wildlands in de categorie Attractiepark

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij zijn 50jaar getrouwd 2juni een dag met z’n zessen naar wildlands. vier volwassenen twee klein kinderen .eerst een kopje koffie drinken bij de ingang restaurant ik drink mijn koffie op en merk er zit wat in mijn mond en ja er komt een stukje glas uit.meteen melding van gemaakt .nou geen excuus wilt u wat anders drinken was het antwoord ik vind daar word te licht over gedacht wou geen stenis maken want het moest toch een gezellige dag worden met de kleinkinderen en er kwam ook geen andere oplossing ik vind dit een kwalijke zaak ik moet er niet aan denken wat hier de gevolgen van had kunnen zijn .de rekening gewoon betaald.

Gewenste Oplossing:

Deze dag had leuke kunnen zijn maar dit bleef in mijn hoofd zitten ondanks een mooi park.en de manier van afhandelen vond ik niet correkt .hoop op antwoord.met vriendelijke groet mevr bak

Reactie van de melder van de klacht Carla bak

2 jaren geleden - Moet naar het park, zoek er een oplossing voor.mag niet meer voorkomen beter de boel na kijken.

Alle klachten die gemeld zijn door Carla bak