Klacht: Structureel vertraging en of uitval trein op traject Hoorn Kersenboogerd – Hoofddorp

op 06 februari 2018 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een OV trajectkaart en betaal 355 euro per maand. Structureel is er vertraging en/of uitval trein op traject Hoorn Kersenboogerd – Hoofddorp. Hierdoor kom ik structureel te laat op mijn werk en moet ik afspraken verzetten of afzeggen. Als ik een claim indien voor geld terug bij vertraging word mijn verzoek soms doodleuk afgewezen. NS heeft een monopolie positie en in mijn ogen maken zij daar dankbaar misbruik van. De reizigers zijn hier de dupe van maar kunnen hier niks tegen doen.

Gewenste Oplossing:

Treinen moeten volgens dienstregeling rijden of anders wil ik mijn geld terug bij iedere vertraging of uitval van een trein.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door wai_010