Klacht: Streepjes kode hema fotoboek

op 28 juni 2019 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik maak al jaren fotoboeken bij hema,
Op de achterkant stond geen streepjes kode vermeld, wat altijd wel zichtbaar was als je een foto wilde plaatsen! Deze keer stond het streepjes code niet zichtbaar aan de achterkant van de omslag van het fotoboek. Waardoor de foto de ik prezies daar geplaats hebt veknalt is, precies op het gezicht staat het streepjes code, als ik dat gezien had, dan had ik de foto uiteraard naar boven verokaatst. Erg jammer voor de gene waar voor ik het fotoboek hebt gemaakt als een kado! Ik hoop dat jullie dit kunnen en willen verbeteren. Vriendelijke groet, Marijke Morijn

Gewenste Oplossing:

Verder ben ik te vreden. Het vorige hema foto bestand vond ik fijner. Nu is het vooral inzoemen en schuiven met de muis. Erg eritant!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door 11903