Klacht: storingen internet verbinding en bellen

op 26 januari 2014 over T-Mobile in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Herhaaldelijk heb ik met u contact gehad over problemen met bellen en internet. U belt mij terug op momenten buiten de afgesproken tijden. u geeft aan dat er in tegenstelling tot mijn ervaring, geen problemen zijn, u lost de problemen tot op heden niet op, of kunt dit niet oplossen.

Gewenste Oplossing:

Goed werkend internet en voip telefonie, als dit niet binnen de mogelijkheden ligt van online.nl wil ik in overleg mijn abonnement beeindigen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over T-Mobile

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over T-Mobile nog niet in behandeling is genomen.

Reactie van de melder van de klacht Maaswil

4 jaren geleden - Triest dat ik nog niets concreet heb vernomen van online. Er is niets veranderd in de situatie, laatste dagen 1 uur niet bellen of gebeld kunnen worden per dag, diverse keren even geen internet. Online heeft al mijn gegevens over deze klacht en doet er niets mee. Ontbind mijn contract a.u.b., dan kan ik verder zonder storingen.

Alle klachten die gemeld zijn door Maaswil