Klacht: storing bij geld storten

op 26 juli 2017 over Primera in de categorie Boekhandel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

op 12 -6-2017 heb ik twee briefjes van 50 euro gestort . Het geld werd door de geldautomaat ingeslikt en vervolgens was er meteen een storing.De bedrijfsleider van Primera Pasteuning , gevestigd Van Limburg Stirumplein nr.1 was getuige.Ik kreeg een voorschot van 100 euro van de Ing, maar dat voorschot heeft de ING weer ingenomen en ik ben m,n honderd euro kwijt.

Gewenste Oplossing:

Als ik m,n eigen geld terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Primera

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Primera nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door M.S.Kramer