Klacht: stop zetten van internet en telefoon van kpn

op 16 juli 2017 over KPN Internet in de categorie Internetproviders

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

zeker een jaar geleden heb ik alles opgezegd van kpn om dat mijn zaak o vergenomen werd.ik moest het modem terug steuren en dan was het klaar!! maar ik krijg nu nog steeds rekeningen, en ik kan u vertellen dat ik echt veel meer te doen heb dan iedere keer weer te moeten bellen en dan komt het goed zeggen ze dan, maar dat zeggen ze nu al een jaar!! ik ben er echt klaar mee!!

Gewenste Oplossing:

ik ben tevreden als als ik niets meer hoor van de kpn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KPN Internet

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KPN Internet nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Billys