Klacht: Stoomstrijkijzer Philips Azur Advanced CG493720 – 85 euro

op 19 mei 2020 over Philips in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Als jaren ben ik tevreden over de Philips stoomstrijkijzers van de hogere prijsklasse. In volle lockdown ging mijn ijzer stuk en heb ik op 3420 via internet bovenstaand strijkijzer gekocht. Het is voor mij een echte miskoop. Heel zwaar in de hand, heel dikke logge handvat. Duurt lang vooraleer het op temperatuur is. Stoomt niet voldoende. Ik strijk meer plooien die niet meer weg te krijgen zijn. Een sproeikop zou de oplossing brengen.

Gewenste Oplossing:

Kon ik het maar omruilen naar een Philips Azur GC454240 - 69 euro.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Philips

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Philips in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Handigheid.