Klacht: Stoom maaltijden de kip die erin zit

op 09 augustus 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb nu al een aantal keer de stoom maaltijden gegeten. Super op smaak en verder lekker alleen die kip is echt geen kip rosé van binnen en het gevoel als of ik rubber zit te eten en een soort van afval kip. Mensen kunnen hier echt ziek van worden kip hoort na mijn mening wit ban binnen te zien en ook naar kip te smaken. Ik heb et foto’s van gemaakt. Ik vindt dit echt jammer. Ben een top sportster en soms gebrek aan tijd.En dan verwacht je toch een gezond alternatief.

Gewenste Oplossing:

Als de kip echt kip gaat zijn en geen rubber en raar van kleur.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Merode