Klacht: Stil de regels veranderen

Animaltat op 13 april 2018 over PonyparkCity in de categorie Vakantieparken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het is intriest dat ponyparkcity, denkt dat ze ongestraft zomaar ineens regels kunnen veranderen. Iedereen heeft geboekt, het park zit het hele seizoen vol, en dan gaan ze stiekem regels verzinnen. Mensen die niet in app groepen zitten worden bij de ponyoffice voor voldongen feiten geplaatst. Het gevolg dat er huilende kinderen staan wordt zomaar vergeten in een kinderpark. Volgens mij zijn ze groot geworden door deze kinderen. Cowboy hein dit had ik nooit verwacht van u. Dat er regels zijn voor het welzijn van de pony’s prima, maar dit is gewoon om meer huisjes vol te krijgen. Dit wordt onze laatste keer, als ik niet kan annuleren. En ik stop niet voordat dit aan de kaak wordt gesteld voor de kinderen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ponypark reageert openlijk wel te verstaan.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over PonyparkCity

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over PonyparkCity nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door