Klacht: Stiksels laten los sneakers snel kapot

op 11 juli 2017 over Puma in de categorie Mode

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb in maart deze sneakers gekocht maar ben ze pas in de lente gaan dragen omdat ik het meer lente schoenen vond. Na een paar dagen begonnen de stiksels al los te laten maar dacht dat het niet zo erg zou worden aangezien ik ze toch niet dagelijks draag. Het zijn hele mooie sneakers met satijnen veters dus ja.. maar nu kan ik die sneakers niet meer dragen want de linker is kapot van binnen en buiten en de rechter valt nog mee. Ze hebben me 90 euro gekost en normaal
Doe ik jaren met een paar sneakers. Ik sta onder bewind dus schoenen kopen is geen maandelijks iets. Voor dat geld had ik twee paar adidas superstar kunnen kopen dan had ik er nog plezier van.

Gewenste Oplossing:

Als er een oplossing word gevonden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Puma

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Puma nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Annette1981