Klacht: Stempel achterop baby lotiondoekjes geeft af

op 23 april 2017 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De stempel op op babylotiondoekjes sensitieve heeft afgegegeven op mijn hoogglans babycommode. Ik krijg dit er niet meer af. Met een gebruiksartikel als lotiondoekjes kan je ervan uitgaan dat je het pakje neerlegt op de commode. Op de voorzijde zit de opening waar je de doekjes uithaalt. Op de achterzijde zit de stempel. Deze mag met zo’n artikel toch niet afgeven.

Gewenste Oplossing:

Ik heb al geïnformeerd bij de Babyzaak. De schade is niet te herstellen. Enige optie is een nieuwe commode.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sindydeveen