Klacht: Stella livorno diverse klachten

op 30 november 2016 over Stella Fietsen in Nunspeet in de categorie Fietsenwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgelopen maandag 23 km naar werk gefietst,halverwege viel mijn zadel
er af….dit is de druppel.Deze fiets heb ik afgelopen juni gekocht en vanaf het begin zijn er problemen mee.Het begon al na een paar dagen dat het stuur niet vast zat.Daarover gebeld en dat werd pas na een week of 3 opgelost..telefonisch werd advies gegeven, zodat ik het ZELF kon maken, anders zou het nog langer duren voor dat ie gerepareerd zou worden.Even daarop functioneerde 1 rem niet……Ondertussen viel de trapondersteuning regelmatig weg en leverde de accu ook nog eens zijn beloofde vermogen niet. Net na de zomervakantie reed ik de band lek, die geloof ik antilek beloofd was bij het verkooppraatje……..Ook nu ,nov.2016 na 1100 km ….staat het het stuur niet meer geheel vast…..???????Gisteren gebeld…..zou worden teruggebeld….niet gebeurd…vandaag weer gebeld…..wel een monteur
(Kay)aan lijn gehad.Deze komt dinsdag maar ik heb het helemaal gehad met deze fiets.Ik wil hem niet meer hebben!! ik wil er een kopen bij de plaatselijke fietsenmaker. Daarbij het feit van 5-6 weken te laat geleverd,het steeds 3 weken moeten wachten op reparatie enz. enz.
Mijn vrouw noemt de fiets een maandagmorgen fiets,even rap in elkaar gezet lijkt het wel…..Ik wil dat ding inleveren en mijn geld terug……..Bovendien kan ik op dit moment net 30 km halen met een volle accu,dus kortom een topfiets!!!!!!!Gelukkig heb ik mijn achterste
niet gestoten dat had ook nog gekund bij een snelheid van 24 km. per uur…….en de rit kunnen volbrengen op de bagagedrager…..Doe er wat aan!!!!!!!!!!.
Bij verkoop werd ons beloofd, als er iets met de fiets is, de monteur binnen 24 uur op de stoep staat. Echt niet!!
Mooie verkooppraatjes. Zelfs je klachten kun je niet telefonisch afhandelen, dat moet via de mail….wat een service….

Gewenste Oplossing:

Alleen bij geld terug ben ik tevreden. Mijn vertrouwen in Stella komt nooit meer goed! We hebben er tot nu toe nog over gezwegen tegen iedereen in onze kennissenkring, maar of we dat volhouden??

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Stella Fietsen in Nunspeet over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Stella Fietsen in Nunspeet in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Stella Fietsen in Nunspeet een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Stella Fietsen in Nunspeet

Heeft op 20 januari 2017 om 12:54 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door H. van Limpt