Klacht: Steiger als uitzicht bij hotel Freriks in Winterswijk

op 28 september 2017 over Fletcher Hotels in de categorie Hotels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn man en ik hadden gisteren een overnachting van de HEMA bon van € 40,00 en ging naar Freriks in Winterswijk. Ze zijn daar buiten met een grote verbouwing bezig maar het zou beter zijn om de kamers tijdens die verbouwing goedkoper te maken. Het kapotte slot van het raam waar ze vanuit steiger de kamer in konden stappen werd na onze uiting van ongenoegen gelijk gerepareerd wat dan wel weer positief was. En vanaf half 6 s’ morgens een monotoon geluid ( een soort afzuigkapachtig geluid ) wat de hele dag aanhield en pas rond 11 uur s’avonds stopte. Dit verstoorde mij de rust vanaf half 6 tot aan moment van opstaan. Mogelijk is er iets aan vervanging toe.

Gewenste Oplossing:

Als u mij een tegoedbon toestuurt

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Fletcher Hotels

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Fletcher Hotels nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MarijkeJanssen