Klacht: steentjes uit ring

op 21 juni 2016 over Swarovski in de categorie Juweliers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een ring van swarovski waar de steentjes uitvallen. Op de bon staat dat je hier 2 jaar garantie op hebt. Wanneer je naar de winkel gaat in Tilburg en wordt geholpen door een zeer arrogante dame Lynn die dan verteld dat je terug moet komen als er max 2 steentjes uitgevallen zijn. Dit zou ook op de bon staan maar op mijn bon staat helemaal niets.
Als ik geen €25 wil betalen dan kan ze helemaal niets voor mij doen, wat een service zeg!!
Ik zou hier graag een oplossing voor zien.

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn als deze ring kosteloos werd vergoed voor een nieuwe, ring is pas een half jaar oud.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Swarovski

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Swarovski nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sonja van Gorp van Otterlo