Klacht: steentje in cervelaatworst

op 12 mei 2020 over Aldi in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgelopen zaterdagochtend hebben we boodschappen bij Aldi nieuw-lekkerland gedaa. Waaronder hadden we 2 cervelaatworsten van de drie eiken. Nu maakte mijn man er smiddags 1 open en sneed wen stukje eraf, nu zat daar een hard dingetje in. Dit bleek een steentje te zijn.
Ik heb fotos ervan gemaakt.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag van u willen horen wat hier mee gedaan gaat worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aldi

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aldi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door LisetteV2953