Klacht: klantenservice onbereikbaar en reageren niet op de mail.

Romkje van Bergenhenegouwen op 23 juni 2022 over Stayhealthy Products in de categorie Gezondheidswinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb in mei een mail gestuurd dat ik wil stoppen met het ontvangen van een bepaalde creme, hier geen enkele reactie op ontvangen. vervolgens krijg ik een mail of ik wil betalen. Mijn mail van mei nogmaals gestuurd dat ik niks meer wens te ontvangen zoals eerder aangegeven. nu krijg ik een betaal herinnering dat vind ik vreemd. ER is niet gereageerd op mijn mail maar ik heb ook geen nieuw product ontvangen dus ik nam aan dat ik dan weliswaar een bevestiging had ontvangen maar dat het zo klaar was. in de mail staat een wegsite vermeld die het niet doet en een telefoonnummer wat bereikbaar zou zijn elke werkdag van 12:00 uur t/m 17:00 uur ik heb het meerere dagen geprobeerd maar elke keer krijg ik te horen het nummer dat u probeert te bereiken is bezet.
Ik heb vandaag weer een mail gestuurd en hoop nu toch echt een reactie te krijgen daarom meld ik het nu ook hier. Wordt heit een beetje heel flauw van het is onprofessioneel. Ook op internet kom ik niet achter een ander telefoonnummer of uberhaubt een adres.

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag een reactie op mijn mail met daarin een bevestiging dat ik geen klant meer ben. of laat ze mij bellen dan dan kan ik telefonisch een bevestiging ontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Stayhealthy Products

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Stayhealthy Products nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Romkje van Bergenhenegouwen