Klacht: Statiegeld kratje niet verrekend.

op 09 juni 2021 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ordernummer 79375806.
Mijn bestelling werd bezorgd in papieren en plastic tasjes die in een zwarte krat stonden. Die zwarte krat moest de bezorger mee terugnemen. Ik had echter wel een blauw kratje mee teruggegeven. Die is NIET verrekend. Verder waren er moeilijkheden met het betaalapparaat. Ik kon niet normaal met mijn pas betalen. Gaarne ontvang een verrekening van de retourkrat.

Gewenste Oplossing:

Ik ontvang mij boodschappen liever in het gebruikelijk blauwe kratje en niet in papieren tasjes gepropt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door n.verschoor