Klacht: Start niet

op 07 oktober 2017 over AGM Scooters in de categorie Brommers, scooters en motoren

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een Agm tourer 50. Ben de twee de eigenaar sinds ik hem staat hij al drie x stil is ook bij de vorige eigenaar het geval geweest. Er zit nog garantie op de scoooter maar het is zo goed als onmogelijk on met AGM in contact te komen wie kan mij Hellen. Mag kelsey rowe

Gewenste Oplossing:

Als hij weer normaal rijd

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over AGM Scooters

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over AGM Scooters nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kelsey1968