Klachten over Starlight New Age

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Starlight New Age in de categorie Internetshops - Algemeen. Bovenaan deze pagina staat... Lees meer >

Statistieken van Starlight New Age in de categorie Internetshops - Algemeen

1 klachten gemeld

Tijdslijn

Onvolledige paviljoentent

Klacht van op 09 mei 2018 over Starlight New Age in de categorie Internetshops - Algemeen

Beste, Op 17 april heb ik een online bestelling geplaatst op de webshop van trend24.nl. heb een paviljoentent gekocht voor een surpise party. Helaas heb ik een onvolledig tent ontvangen, waarbij il schroeven en voetstukken vannde pilaren mis en ook... Lees meer

Bestelling wordt niet geleverd

Klacht van op 27 april 2010 over Starlight New Age in de categorie Internetshops - Algemeen

Omschrijving klachtRuim twee maanden geleden (februari!) heb ik een bestelling geplaatst en betaald. Nog steeds is de bestelling niet geleverd. Op mails van mijn kant waar de bestelling blijft wordt niet gereageerd. De vorige bestelling werd ook na weken pas... Lees meer

spullen niet gehad

Klacht van op 13 april 2010 over Starlight New Age in de categorie Internetshops - Algemeen

Omschrijving klacht bestelling gedaan, netjes betaald direct vooruit,via internetbankieren,spullen niet gehad,later nog wel een mailtje gehad van deze firma,alleen wordt er dus niets mee gedaan Gewenste oplossing dat de bestelde en betaalde spullen,alsnog worden geleverd,of anders mijn gelg terug. Lees meer

bestelling komt niet aan

Klacht van op 18 februari 2010 over Starlight New Age in de categorie Internetshops - Algemeen

Omschrijving klacht In december een spel besteld en betaald online bij www.starlightneuwage.nl en is echter niet aangekomen. Na wat mailwisselingen krijg ik geen antwoord waar ik het kan afhalen. Bij infowinkelkeurmerk.nl kon ik mijn klacht kwijt. Ik kreeg meteen antwoord van... Lees meer