Klacht: stalen armband verkleinen

op 27 januari 2014 over Lucardi in de categorie Juweliers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

mijn zoontje heeft met zijn verjaardag een stalen jongens armband gekregen.Nou was hij te groot dus ben ik naar de winkel in Almere gegaan om hem in te korten.Het kon wel maar dan moest ik nog wel even 10 euro betalen.De medewerkster heeft staan bellen en nu ‘hoef’ ik maar 7,50 te betalen.Vind dit echt te belachelijk voor woorden.Het is een kinderarmband die te groot is nou zulke dunne polsen heeft mijn zoon niet en dan moet ik ook nog betalen om twee schakels te verwijderen.Ik vind dit hoort gewoon bij de service.Moet er ook nog ruim twee weken op wachten omdat hij opgestuurd moet worden.Leuk zo’n cadeautje voor je verjaardag

Gewenste Oplossing:

ik vind dat ik er niet voor hoef te betalen want ben binnen een week al gekomen om hem in te korten vind dat gewoon service van de zaak.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Lucardi in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Lucardi een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Lucardi

Heeft op 28 januari 2014 om 12:31 geantwoord

Geboden Oplossing:

Klant heeft uitleg ontvangen in prive bericht.

Alle klachten die gemeld zijn door robin1601