Klacht: Spullen niet opgehaald tijdens retourneren

op 12 juli 2016 over ZARA in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had twee bestellingen die ik terug wilde sturen. Ik was op tijd met het melden hiervan en had een afspraak gemaakt voor het ophalen van de pakketten. Zara kwam op de afgesproken dag echter niet opdagen.

Nadat ik hierover contact had opgenomen werd mij verteld dat inmiddels de retourneer tijd was verstreken en ze niet meer bereid waren 1 van de bestellingen terug te nemen. Dit was al erg genoeg maar nadat een tweede afspraak was gemaakt voor het ophalen van tenminste 1 van de pakketten kwam zara een tweede keer niet opdagen.

Gewenste Oplossing:

Excuses van zara en terugbetalingen van de kosten van de bestellingen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ZARA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ZARA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door voorneveld