Klacht: sprinters rijden te vaak niet bij defecten aan trein of spoor

op 30 juni 2017 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De intercity ’s rijden dan weer wel en je moet dan lijdzaam toezien hoe je je tussengelegen station voorbij rijdt. En je weet dat je weer met de bus moet en in mijn geval nog een kwartier lopen om mijn fiets op dat station op te halen. Vaak rijdt de trein er ook nog eens op een slakkengangetje voorbij zodat ik mijn fiets zie staan. Ik denk dat ware dienstverlening zich niet zou moeten beperken tot mensen die in de grote stad moeten zijn. Het zal misschien niet altijd mogelijk zijn maar heel vaak wel om tussendoor even te stoppen en voorkomt veel frustratie, ronduit kwaadheid en zere voeten.

Gewenste Oplossing:

Maak het probleem van de defecte treinen en sporen en bovenleidingen etc etc niet het probleem van gebruikers van kleine stations. Dat zijn er namelijk ook heel veel.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door m.heibeek@gmail.com