Klacht: spontane barst Edge 7 scherm

op 26 september 2016 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik keek vanmorgen naar mijn telefoon en er zit ineens een barst in. Van links naar rechts. Het lijkt een kras maar is wel degelijk een barst. ik heb deze telefoon net 2 maanden en zit een hoesje omheen. ’t mobile zegt dat ik ‘m moet brengen naar de winkel en dan gaan ze kijken of het een fabrieksfout is. Zo niet kan je zelf de kosten betalen.

Gewenste Oplossing:

als mijn scherm weer gemaakt is natuurlijk

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door claupie26