Klacht: sparen voor bestek

op 31 mei 2021 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

al jaren klant bij de jumbo aangezien de kinderen langzamerhand de deur uit zijn ,gaat het sparen van de zegels niet zo vlug. nu heb ik eindelijk het aantal boekjes bij elkaar gespaard en wat blijkt: nu is er al weken geen bestek meer te krijgen terwijl de actie nog loopt. Dit is bij de jumbo in Kollum.
Tevens wordt er slordig omgegaan met het schoonmaken van de winkelwagens. Dit is mijn eerste klacht zolang er een jumbo in Kollum is geopend.

Gewenste Oplossing:

Graag een reactie.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door zus vlasma