Klacht: Spaken die spontaan springen

op 15 september 2016 over Giant in de categorie Fietsmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb een TCR 1 RABO uit het jaar 2012 deze fiets hangt i.v.m. Omstandigheden al een jaar aan de haak. En er bleek vorige week zomaar 3 spaken stuk te zijn, dit vindt ik heel raar als een fiets al jaar niet is gebruikt.
Heb deze toch vernieuwt, en een dag later de volgende ook zonder dat er op gefiets is.
Ik begrijp dat als je op je fiets zit en je valt of er breekt een spaak oké.
Maar als hij al een jaar aan de haak hangt vindt ik vreemd. Hierover wil ik een klacht indienen dit omdat ik nu niet meer veilig vindt om nog iemand op die fiets te laten fietsen. Het betreft hier het achterwiel.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik een nieuw achterwiel krijg, dit omdat dit achtwiel niet meer te vertrouwen is. Ik heb de oude spaken allemaal nog bewaard.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Giant

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Giant nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Waarommaakikditmee