Klacht: Soort telefoon iun de linkerhand aan het oor.

op 26 mei 2021 over Connexxion in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zag zojuist lijn 3 uit de Velserbroek de rotonde op de Hagelingerweg opdraaien richting Vondellaan, Waarbij hij niet het fatsoen had mij voor te laten gaan, hij had geen tijd want hij zat dus met iemand te communiceren, alsof bellen en rijden niet verboden is. SCHANDALIG DAT IEMNAND EEN BUSBBETUREND DIT DOET, het was geen gewone telefoon dus een apparaat van uw bedrijf. Het was tussen 16 uur 50 wn 1700nuur het kenteken van de bus 87BJS3. Ik begrijp dit niet van een openbaar vervoersbedrijf.

Han Dijkman.

Gewenste Oplossing:

Als U uw chauffeurs leert zich aan de regels te houden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Connexxion

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Connexxion nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door handijkman