Klacht: Sonicare tandenborstel defect

op 12 juni 2016 over Philips in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Januari 2016 een Philips Sonicare tandenborstel gekregen. Met veel plezier gepoetst en nu opeens is die stuk. Roteer wel een beetje maar op moment dat ik hem tegen mijn tanden houden, stopt het. Heeft overnacht op de oplader gestaan dus batterij moet goed zijn. Ik heb geen aankoop bon omdat het een kado was.

Gewenste Oplossing:

Wanneer mijn tandenborstel het gewoon weer doet.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Philips

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Philips nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Philips in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Jenny du Plessis