Klacht: Soft kohl pencil niet te slijpen

op 01 september 2018 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,
Ik heb onlangs een soft kohl pencil gekocht met nummer 11.21.0101, maar deze is niet te slijpen en het puntje is nu al op. Hier heb ik dus echt heel kort iets aan gehad. Waarom verkoopt Hema potloden die niet te slijpen zijn? zo wordt het nog duur.

Verder heb ik een volume mascara gekocht watch me wink. En deze klontert enorm. Hierdoor krijg je geen mooie wimpers, maar heel plakkerig. Ik heb al jaren de mascara van de hema, maar dit nog nooit eerder gehad. Ook hierover ben ik dus niet tevreden. Kunnen jullie me helpen? Anders koop ik mijn nieuwe make up voortaan elders. Mvgr Ingrid Korblet

Gewenste Oplossing:

Als ikeen nieuw oogpotlood kan uitkiezen die wel te slijpen is en een nieuwe mascara, die net als anders niet zo klonterig is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door I Korblet