Klacht: sofabed gitte latten breken af

op 30 mei 2015 over Leen Bakker in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

18 mei heb ik voor mijn dochter (11) een bed gekocht type Sofabed Gitte.
Dit is een bed die je kunt uitschuiven zodat er 2 personen op kunnen slapen. vrij snel brak er al 1 lat af en nu zijn er al drie afgebroken, ik heb de latten eens nader bekeken en alle latten bestaan uit 3 gelijmde stukken. Mijn dochter durft er niet meer op te slapen, kortom ik ben niet tevreden over dit product en wil mijn geld terug. Het is nu zaterdag dus de klantenservice is gesloten en heb ik dit heb ik gemaild naar Leenbakker.

Gewenste Oplossing:

Leenbakker iemand laten sturen die dit bed inspecteerd, het bed bij mij weghaalt en Ik ben pas tevreden wanneer ik mijn aankoopbedrag terug heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Leen Bakker

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Leen Bakker nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Leen Bakker in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door najacobs