Klachten over Sociale Verzekerings Bank Rotterdam

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over Sociale Verzekerings Bank Rotterdam zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Sociale Verzekerings Bank Rotterdam in de categorie Banken

1 klachten gemeld

Tijdslijn

In verband met een loonbeslag op mijn AOW heeft de fiscus per 29-7-2016 de beslagvrije voet wegens gewijzigde omstandigheden opnieuw berekend en vastgesteld. Deze informatie heeft de dienst schriftelijk aan de SVB gemeld dat met ingang van 1-8-2016 per maand... Lees meer

Na 3,5 jaar bezwaren op een korting op mijn AOW, vanaf de eerste dag op pensioenrecht eindelijk mijn recht op 100% AOW. Maar men zegt wij gaan alleen een jaar met terugwerkende kracht uitbetalen. Ik beroep mij op de (speciaal geval)... Lees meer