Klacht: Snap er niks van

op 06 september 2018 over Syncasso in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 2 dagen geleden een sms ontvangen van syncasso, met daar in dat ik 2 dagen heb om te betalen via een dossiernummer. Ik heb verschillende pogingen gedaan om inteloggen om te kijken waar deze aanmaning voor was maar dat lukte niet omdat ik geen inlog gegevens heb. Verschillende dingen aangevraagd waarvoor se aanmaning was en voor inloggegevens maar krijg geen bericht terug.

Gewenste Oplossing:

Als ik weet waar het voor is en of dit bedrijf te vertrouwen is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Syncasso

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Syncasso nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Syncasso

6 maanden geleden - Wij nemen geen klachten meer in behandeling van externe klachtensites. Bent u ontevreden over de werkzaamheden van Syncasso of één van haar medewerkers, dan vragen wij u om daarover een klacht rechtstreeks bij ons in te dienen. Dat kan heel makkelijk en eenvoudig via onze website: https:www.syncasso.nlcontact-opdrachtgeversklachten.

Alle klachten die gemeld zijn door AJansen97