Klacht: SMS niet ontvangen

op 15 april 2019 over T-Mobile in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een maand geleden bij T mobile aangeklopen omdat ik geen sms meer ontvang van derden (denk aan verificatiecode van DigiD of Marktplaats enz..). Reactie van T mobile is dat er volgens hun systeem geen blokkades zijn op sms diensten. Aan mijn telefoon ligt het ook niet (telefoon veranderd maar probleem houdt zich aan).

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als T mobile mij een volledige sms dienst kan brengen zoald beloofd

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over T-Mobile

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over T-Mobile nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tarik78