Klacht: Smerige klacht hotelkamer Bastion Hotel Vlaardingen

op 27 augustus 2016 over Expedia in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heer/mevrouw,
Hierbij wil ik mijn geld terug. Heb 1 nacht daar geslapen en de hotel is zo smerig. Badkamer verstopt en beestjes op de vloer. Alles plakte en was vies. Ik heb vanochtend meteen klacht ingediend telefonisch. Moest dit op deze manier doen. Ik heb net uitgecheckt uit het hotel. Ik wil mijn geld terug van 1 nacht. Moet nu hotel boeken bij een andere hotel.
Ik wordt van het kastje naar het muurtje gestuurd.
Dit noem ik geen klantvriendelijkheid.
Met vriendelijke groet,
Mevrouw Sheonath

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug heb.
Want omboeken naar andere hotel was niet mogelijk.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Expedia

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Expedia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door sramg