Klacht: Sluitingstijd 16.50 uur in plaats van 17.00 uur

op 08 juli 2012 over Action in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben 7 juli 2012 om 16.50 uur geweigerd bij de Action in Nieuwegein. Er stond een medewerkster bij het openingspoortje die weigerde mij er in te laten. Zij vertelde mij dat de winkel gesloten is, waarop ik zeg het is nog geen 17.00 uur. Medewerkster zei vervolgens dat ze de kassa om 17.00 uur sluiten en het anders niet genoeg doorliep. Ik vind dit schande! Als winkelier zou ik liever 5 min later mijn winkel sluiten en nog klanten helpen dan 10 min eerder klanten weigeren.

Gewenste Oplossing:

Als de manager van die winkel aangepakt zou worden. Een opfris cursus omgang klanten behouden. En anders die medewerkster ontslaan.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Action in behandeling genomen

Bericht van Action

6 jaren geleden - We hebben de klant rechtstreeks beantwoord En gaan er vanuit een passend antwoord te hebben gegeven. Klantenservice Action

Alle klachten die gemeld zijn door klant43