Klacht: Sluiting armband

op 16 september 2018 over Buddha to Buddha in de categorie Mode

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb nu al 7 jaar diverse Buddha to Buddha armbanden. Nu doe ik gisteren mijn armband om. Vervolgens wil ik hem ‘s avonds af doen voor het slapen gaan en krijg ik hem niet af. Als je op de bovenkant van de sluiting klikt, hoort de armband open te gaan.

Hopelijk hebben jullie hier een oplossing voor, zodat ik mijn armband zonder hulp van een juwelier af kan krijgen.

Gewenste Oplossing:

Als mijn armband weer af gaat zoals hij af hoort te gaan wanneer je de sluiting ingedrukt houdt.

Bericht van Buddha to Buddha

7 maanden geleden - Beste Jermaineee, Hartelijk dank voor uw bericht. Kunt u ons een mail sturen naar info@buddhatobuddha.com en graag vermelden om welke armband het betreft. Met vriendelijke groet, Team Buddha to Buddha

Alle klachten die gemeld zijn door Jermaineee